Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2008 19:05 - Нека да е ясно!
Автор: sisi89 Категория: Политика   
Прочетен: 18244 Коментари: 89 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

        Зарад и всичко което, се случва в моята държава не мога да мълча. Трябва да говоря да пиша трябва, да се казва истината защото, пътят по който върви нашата държава е правилният. И това трябва да се обеснява на всички постоянно докато разберат и найдесните и найзлобните и всички. нека да е ясно!

        За да не сестига отново до изцепки като тази на Костов дето иска закриването на ДАНС.  ИванКостов не е създавалДАНС за да, я закрива. Това първо. Второ ако иван костов се погледне ще рабере че не е дорасъл да закрива ДАНС а и д а си помисли дали трябва да закрива ДАНС или да се отправи към най-близкия затвор за да лежи дълги години на топло и да размишлява за всички предтъпления който е извършвал докато беше министърпредседател а и сега.

        И  да се престане с плюенето по БСП че били  финансирани от хора, които са злоупотребили с еврофондовете. Да не говорим за фондация демукрация и останалите канали на сините за източване на пари. толкова са много че всеки нормален човек ги знае и ги вижда.

        И толкова са смешни като искат оставка на правителството с фалшиви подписки. Сякаш репетират за предстоящитъе избори но тогава контролът ще бъде истински и няма да се допусне далавера с гласове купуване на гласове и така нататък.

        И стига с тия подслушвания. никой не е подслушван а и следен ако не е виновен аз имам приятели в америка и там дето всички казват че са полицейска държава никой не се оплаква ако не е виновен. ама разбира се че виновните ще се подслушват и следят, нашата държава трябва да е в сигурни ръце, и това са ръцете на ДАНС. нека да е ясно!

        А и журналистите да си вършат работата а не да се занимават с глупости. откъде накъде сергей станишев да поема отговорност за ДАНС? та той я е създал той си носи отговорността, отговорност обаче няма за десните които окрадоха държавата която беше направена от тези преди тях. Две българии, две държави бяха построени а и след това разрушени от злобните десни които могат само и единствено да крадат а и да присвояват!!!
Станишев уволни Драшков. Така е преценил, аз го посдкрепям изцяло след като е за благото на държавата и не вярвам на десните които го обвиняват. Той е министър председател и той най-добре знае какво да прави за развитието на България. нека да е ясно че оттук нататък българия ще се развива както трябва защото сергей станишев е точно на мястото си. и всички нормални8 хора го подкрепят и ще го подкрепят. нека да е ясно!


Тагове:   нека,   ясно,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. divini - olele
12.10.2008 19:08
Теб баща ти не те ли пляска като пишеш тук?
цитирай
2. sisi89 - точно на тебе
12.10.2008 19:10
няма да обеснявам.
нека да е ясно!
цитирай
3. анонимен - malii.kolko nadyhani 4erveni nedozrel4ici imalo
12.10.2008 19:46
mamina tq ...pozakysnqla si za komsomola,ama za Partiqta rodna mila 6te si dostojna...hele s taq snimka!)))
цитирай
4. анонимен - Ama mnogo gramotno pishesh be. Z...
12.10.2008 19:52
Ama mnogo gramotno pishesh be.
Zapetaikite sa ti silnata strana.
цитирай
5. анонимен - анонимен 4
12.10.2008 19:58
Не само запетайките, ами и главните букви - поставя основите на нови правила в правописа ;)
цитирай
6. chris - Срам и позор.
12.10.2008 19:58
Ако ти отнемаме по 0,25 на грешка и започнем от 6,00, оценката ти сигурно ще е двуцифрено число с минус отпред.
цитирай
7. gothic - До кой клас си учила, мойто момиче?
12.10.2008 19:59
До кой клас си учила, мойто момиче?
цитирай
8. krassko - Леле, леле, олеле
12.10.2008 20:03
Чакай да си сложа очилата. Ама ти си блодинка. Е, простено ти е. Да не си унука на некой комунист депутат? То и Чипровци не беше ли Република.
Какво правиш там в Чипровци. Я ела в София да учиш нещо. Не се затривай там. На Позитано 20 веднага ше те вземат като им покажеш какви ги пишеш. Но на други не ги показвай, щото ще си останеш стара мома като едното нищо. Че кой ще те вземе да слуша всяка вечер такива приказки. И гадже няма да си хванеш. Лошо, лошо. Леле, леле.
цитирай
9. nakom - бау-бау ;-)
12.10.2008 20:20
седерастите усещат мислещия човек, като чакалите-мърша.И веднага му налитат.Не с нещо умно, а с лични нападки - друго не могат.
Да си мислещ не значи просто да пишеш правилно, или да се изразяваш културно.Означава да имаш мнение различно от масовката, да го аргументираш (поне за себе си), и да го отстояваш.Най-вече значи да си признаваш когато чужди доводи натежат над твоите.Уви - рядко срещано явление ;-)
цитирай
10. анонимен - Не можах да разбера - не искаш едни да ...
12.10.2008 20:30
Не можах да разбера - не искаш едни да прикават по разни теми (напр. Иван Костов за закриването на ДАНС), а самата ти се опитваш да се изказваш уж застъпнически и компетентно по тези и други теми. Недей така! Ако искаш пиши за нещо, с което няма да изглеждаш толкова смешна. Омръзнало ти е да се говори за политичски скандали? - чети вестник "Уикенд" или подобните нему!
Успех!!!
цитирай
11. santov - Още със снимката на аватара ти
12.10.2008 20:44
предположих, че не можеш да мислиш, нито да пишеш. След трудният прочит на поста ти се убедих, че не съм сбъркал. Един съвет - намери си занятие, което не изисква нито писане, нито мислене. Иначе, някак ми е жал за теб...
цитирай
12. gantree - Сиси
12.10.2008 21:07
По принцип имам прекрасно мнение за блондинките, но ти си наистина глупава.
цитирай
13. анонимен - Rosen
12.10.2008 21:41
Pomislih si otnachalo,che razkaza ti e humoristichen,zatova gopregledah. Male uzas!
цитирай
14. анонимен - умри бе!
12.10.2008 22:17
ей, келешче попикано, ти ли се намери да ни обясняваш и изясняваш? колко време си живял в соца? поне два пъти успя ли да се насереш в пелените (памперс нямаше), преди соца да си замине? не ти ли е малко неудобно да даваш акъл за неща, от които нямаш и грам понятие? мръсни малоумни комуноиди.
цитирай
15. анонимен - Кажи ми
12.10.2008 23:01
Кажи ми че си трол, моля те! Иначе не ми се вярва че има хора на твоето интелектуално ниво. Не и ако не си над 70. Две Българии построили. Знаеш ли, след 2-та световна война Германия е била срината до основи. Нула, нищо е нямало. Ама не съм чул германец да каже че те са построили безброй германии.
цитирай
16. gantree - @ nakom
12.10.2008 23:12
Да имаш мнение различно от масовката - имаш предвид нейното мнение, нали, Накоме? Предполагам, опитваш се да кажеш, че масовото мнение е СРЕЩУ правителството, щом нейното мнение е различно от масовото. Аз ли не те разбирам, или ти нещо си в грешка? :)
цитирай
17. ani101 - Това някаква шега ли е?
12.10.2008 23:22
Защото ако е така си е направо черен хумор.

Всъщност не знам дали Станишев знае кое е най- доброто за държавата, но със сигурност не прави нищо добро за хората които съставляват тази държава!
цитирай
18. thomas - @gantree, santov
12.10.2008 23:24
Че по принцип сте като акули на капка кръв при всяко споменаване на Костов в смисъл, различен от възхвала (не лешояди, да ме прощава nakom - да не иска да каже, че носителите на антикостовите идеи вече се разлагат?!), спор няма. Ама че авторката е тъпа и ужасно неграмотна, не може да не се признае.

Но аз питам пак модераторите на блог.бг - добре бе, момчета и момичета, разбирам, че тук всеки може да пише каквото си иска. Но онова, което ВИЕ избирате, говори за вашия вкус и вашето ниво. Като си позволявате да слагате в Избрани "произведения", в които неграмотността е толкова изобилна, показвате, че или не я разпознавате, или тя не ви пречи. Е, и двете не говорят никак хубаво за вас самите!
цитирай
19. gantree - @ thomas
12.10.2008 23:38
Е, добре, че се появи. Слава на Бога, помислих си, че нещо лошо ти се е случило, щом досега те нямаше на тази супертъпа, но за сметка на това много гореща тема.

Всъщност, аз много му се радвам на Наком тази вечер. Той, ако обърнеш подобаващо внимание, е близо до моето мнение, макар и с половин уста - смята, че мнението на актуалната тук блондинка е различно от масовото.
Ти как мислиш по този толкова деликатен въпрос?

п.п. За неграмотността си напълно прав, само че нали се сещаш, по тази логика 80% от пишещите тук не биха имали и капка надежда. Но да критикуваш модераторите е непочтено. Направи си блог-хостинг, и си модерирай както ти душа иска.
цитирай
20. thomas - @gantree
12.10.2008 23:41
Пич, нямам сили да прочета такава тема. Като ме лъхна още от обЕсненява, та едвам минах през найдесните и найзлобните. Повече не можах. Впрочем, ако държиш на наистина супертъпа тема, заповядай на точно предишната - http://nikie.blog.bg/viewpost.php?id=242911 :-)
цитирай
21. gantree - @ thomas
12.10.2008 23:43
Имаш основание.
При такова бъдеще как да не му се доплаче на човек ...

Е, там е forbidden, "само за момичета" и други такива.
цитирай
22. forevercarrieon - omg
12.10.2008 23:48
че на първа страница в този блог редовно е пълно с глупости, пълно е... ама това какво е? някакъв странен хумор? или пример как не трябва да пишем и как не трябва да "разсъждаваме"?

даеба, поне ми става готино като виждам какво представляват младите социалисти. :D:D:D
цитирай
23. thomas - @forevercarrieon
12.10.2008 23:51
Какви социалисти бе, това са някакви агент-провокатори, които да ги дискредитират :-P
цитирай
24. zemaria - Хахаха,
12.10.2008 23:52
Леле, ще умра от смЕх!!! Уж умни хора, интелигентни, с претенции- и синца до един налапали плувката! Аве умници, кьорави ли сте, че това е трол! Това си е жива пародия, сатира, или квото си искате. Няма сиси, има трол, който ви се лези, но вие, зслепени от интелигентност и суета, не можете да видите, като индианците, които не виждали корабите на Колумб. защото живеете на вашия свят, а там няма хора, които да се бъзикат именно с това, което мислите, че е вашата силна част.
цитирай
25. forevercarrieon - :)
12.10.2008 23:53
абе мина ми през ума - ако е така, евала. гениално е. и все пак, трябва доста добро въображение. и добър дилър. :))

edit: най-много ми хареса думичката "демукрация". :))
цитирай
26. zemaria - Разбира се,
12.10.2008 23:58
то е очевидно. Стилът е преднамерено избран, аватарът, останалите текстове в блога. Но няма съмнение, че авторът е изключително добър .
цитирай
27. usandthem - до сладура под ника sisi89
13.10.2008 00:18
ГЕНИАЛНО!!!
цитирай
28. santov - -zemaria
13.10.2008 00:20
Винаги има първо разочарование. Днес ми го поднесе. Това тук е просто тъпотия и излияние на неандерталец. Няма замисъл, няма трол, няма агенти на ДС, няма провокатори... Защото авторът мисли единствено когато е в кенефа и това е толково очевидно, колкото че няма извънземни (няма факти, а само приумици). Аз не съм налапал плувка, но ти явно виждаш такава дори в чинията със супа. Между другото, казвам го като човек, практикуващ риболов, рибата е по-умна от някои хора и не налита на плувка.... Никога!
цитирай
29. gantree - @ santov
13.10.2008 00:30
Зе ми заприлича за момент на субект от онзиденшният коментар на Москов:

... Това е същият подход, който тези хора използват към представата си за света въобще. Ако ти наречеш това фалшификат, то просто не се случва. Ти си затваряш очите и казваш – няма го, няма го, няма го. Това е същият подход, който те използват по отношение на кризата с газта. Имаме договор за газта, който ни ощетява с 500 милиона, те казват няма го, няма го, няма го и на световна финансова криза, която тресе света, те казват, при нас я няма, няма, няма. Има подписка на над един милион български граждани, които искат уволнението им, има настроение сред обществото на 80%, ако се вярва на социолозите, които твърдят, че те трябва да си ходят моментално, те казват няма го, няма го, няма го. Единственият начин да не се срещнат директно с реалността е като нарекат реалността фалшификат ...

и т.н. виж тук
http://dsb.bg/display.php?sub=news_2&open_news=3642

Та, и тук май излезе нещо такова - няма сиси, има трол. Това е фалшификат, няма го сисито в реалността, и други такива веселби.

От друга страна, всичко е виртуално наистина, ама чак пък толкова ...

:))
цитирай
30. usandthem - SANTOV
13.10.2008 00:35
направи си труда,прочети постингите от началото до 15.05 ,отчети разликата и виж,че някой си прави майтап,както се усъмних доста отдавна,не помня точно в чий блог след коментар на така наречената сиси89.Обратната теза е недопустима,а именно,че в природата има толкова тъпи представители на Homo sapiens.колкото и реално съществуващи блогъри като nakom да се опитват да я подкрепят!
цитирай
31. santov - -gantree
13.10.2008 00:37
радвам се, че тук в твое лице има и здрав разум.
Сърдечни поздрави, въпреки че в този блог може би звучи зловещо... :)
цитирай
32. анонимен - Ако това - безмозъчното, наистина ...
13.10.2008 01:57
Ако това - безмозъчното, наистина съществува, жална й майка на тая държава.
цитирай
33. анонимен - трол на първа
13.10.2008 09:41
чудесно.
цитирай
34. анонимен - offf
13.10.2008 10:04
неграмотно, неграмотно.... ама от политика разбира
жалка работа...
цитирай
35. pllamm - За да стане ясно, трябва да го изясним
13.10.2008 10:15
Не си права млада Госпожице!

Времената, когато ни ни се набиваше в главите по такъв брутален начин, какво трябва да е ясно отминаха. Лично аз ще направя всичко, каквото мога тези времена никога де не се връщат.

Права си, че трябва да разговаряме, но за да се доближиш до истината, трябва да си готова да изслушаш всеки от нас.

На теб начинът по който се развива държавата и обществото ни може да ти изглежда правилен, но аз не съм съгласен напълно, а начинът по който се опитваш да ме убедиш, няма как да промени виждането ми.

Не знам защо наричаш „плюене“ поемането на отговорност да бъдат огласени пред обществото точни факти с конкретни имена за извъшени престъпления от лидери на БСП. За мен т. н. „плюене“ е говоренето на общи празни приказки без имена и конкретни факти.

Чувствам се лично оскърбен, че наричаш въпросната подписка фалшива, защото аз лично съм се подписал и познавам твърде много стойностни хора, които са направили същото.

Иска ми се и аз да вярвам, като теб на министър-председателя ни, но вие двамата не обичате да се обяснявате, а което е по-лошо - мислите си, че когато ругаете сте най убедителни.
цитирай
36. sparhawk - може би това е сарказъм
13.10.2008 10:23
оттам неграмотния пост с абсурдните твърдения. Дано да е така.
цитирай
37. fenris - леле
13.10.2008 10:37
всички сте написали , колко е тъпа и неграмотна, и с толкова обяснения я изкачихте на първо място в най-горещите! Май не е толкова тъпа!:))))))))))))))))))
цитирай
38. kostadin - Това за тъпостта е относително. ...
13.10.2008 12:12
Това за тъпостта е относително.
Момичето си има платено мнение!
Защо да не се радваме за светлото му бъдеще?
цитирай
39. sisi89 - мнгоо сте зле и само ме убиждате и ...
13.10.2008 13:17
мнгоо сте зле
и само ме убиждате и рогаете и ме обсаждате
и само лични днапатки срещу мен но за темата дум,а на казвате щото няма какво да кажете
ето и наком ви го каза
страхливи десняци
и съм си аз аз а не някаква друга
и като не ви харесвам клво ме четете и коментирате само
стопйте си в вашите блокове и не ми пишете глупости
цитирай
40. gantree - !!!
13.10.2008 13:31
Ох ...
цитирай
41. thomas - О, да, това потвърди опасенията за трол...
13.10.2008 14:04
Тук някой седи и ни се смее, че го четем :-) Никой не може да е естествено толкова неграмотен - това е умишлено! :-)
цитирай
42. gantree - @ thomas
13.10.2008 14:23
На кой свят живееш, Томас? Без да се ангажирам с мнение за неща, които не знам, ще ти покажа, например, един форум на нейни връстници. Там можеш да срещнеш реплики от рода на:

• Ами вапроса може да не е ...
• от каде мога да си намеря хубаж АМХ мод ...
• Пускаш сървара Ctrl Alt Del ...
• тва е коет знам дано сам помогнал
• ако знаете как се праи сървър отгожорете и ми пи6ете
• ета по секви форуми как се стаа админ
• Ти като някъв админ ли се явяваш

и още много, много други такива тук
http://forums.megalan.bg/index.php?showtopic=14850&st=20

Мислиш ли си все още, че неграмотните са умишлено неграмотни?
Не че имам нещо против, дори се забавлявам с това вашето завиване презглава :)
цитирай
43. sisi89 - ama
13.10.2008 14:33
много сте м и забавни всичките
как само ги разбирате нещата гранатиката и всичко друго.
а не се досещате а и не се и замисляте може би че найважното е не как пишеш а какв о пишеш искам да кажа аз може да имам правописн грешки но то е защото съм твърде емоционална и когато нещоп ме обземе пиша с страст и желание и пиша много бързо защото искам всичко което ме е обзело да бъде написано тук защото всичко това е важно.
Явно за вас не е важно защото сте слепи и не разбирате проблемите в детайли.
важното е да ви напомня още един път важното, е какво пише човек а не как го пише.
не ми се обеснява повече.
ако искате разберете ако не искате жалко а и тъжно.
цитирай
44. анонимен - хаха
13.10.2008 15:21
кой е писал по-горе е тъпак:)сиси89
цитирай
45. thomas - @gantree
13.10.2008 15:30
Не, просто не вярваме, че някой може да се възхищава на резултатите на правителството, пък ако ще и да е неграмотен :-) А ти вярваш в нейната неграмотност, защото много ти се иска всички леви да са неграмотни...
цитирай
46. fenris - sisi89
13.10.2008 15:31
Успокой се, това за граматиката го разбирам за това и аз не я изкритикувах, самият аз правя такива грешки като пиша под силно влияние! Айде със здраве и дано страната ни се оправи както ти казваш, макар и да не ми се вярва!
цитирай
47. sisi89 - няма да торелирам
13.10.2008 15:35
нецензурни думи и обидни квалификации в моя блог
да е ясно.
И ще трия всички груби коментари.
да е ясно.
цитирай
48. thomas - @sisi89
13.10.2008 15:38
Надявам се, че теб самата скоро ще те изтрият, защото си измама. Да е ясно.
цитирай
49. gantree - @ thomas 46
13.10.2008 16:03
Не вярваш ли наистина? Ми гледай тогава Канал 1, чети Труд, слушай Хоризонт и "пълней". Влизай и тук, при нея, бих искал да добавя, но ти нали настояваш, че е несъществуваща и я няма, няма я, хахах :)))))

Сиси, самоизтрий се, мила, ако страстите на Томас не отминат :)))) Няма да скрия, че и аз ще съм сред най-доволните от това да изтрият такава яко задръстена червенушка като теб.
цитирай
50. thomas - @gantree
13.10.2008 16:26
Виж, ти наистина ли чак толкова не разбираш света около себе си? У нас няма червени, няма комунисти, изобщо нищо от това, което те плаши, просто не съществува. Това, което го има обаче в достатъчно количество, са хора, които виждат чудесно, че така нареченото дясно е съставено от аналогични келеши на онези, които те възмущават всеки ден.

А sisi89 сигурно в момента се чеше доволно по брадата (имам предвид, че почти сигурно е мъж, вероятно с по-десни и от твоите убеждения) и се радва на това колко много почитатели на блога си има, които превръщат измислената му героиня в звезда при положение, че пише от нейно име пълни глупости.
цитирай
51. gantree - @ thomas
13.10.2008 16:50
Ясно, нищо не съществува - ни Сисита, ни комунисти, ни никой.
Само ти, и брадатата ти героиня :))))) Предавам се.

Сиси, иди да се избръснеш, мила, хахахах :))))))))
цитирай
52. feq - Ясно е...всичко е ясно, като бял ден!!!
13.10.2008 17:52
Умела провокация, първо място за "избрани" пишещи,
актуална снимка и безкраен, безсмислен диалог...
Какво повече му "ТРЕБВА" на човек, попаднал тук?...
Дерзай момиченце!
цитирай
53. rummi - а защо именцето на премиера
13.10.2008 18:20
е със сладки малки буквенца?
цитирай
54. nakom - ооооо гентри, как бях предвидил появяването ти
13.10.2008 19:12
След като вашата група (костовопреклонените, да не кажа огъзените), може да се тъпли около отявлено душевно болен като темплар, защо и аз да не защитя това момиче.Едно че има нужда, две че съм единствен, три че ми харесва възмушението и.Пък и ме е боднала в рола си, изобщо сродна душа ;-).
Ако не друго, пише това което мисли, а не да го пречупва през редосеялката на дядо си
цитирай
55. lelya - Това е някаква тъпа шега, нали?
13.10.2008 22:55
Това е някаква тъпа шега, нали?
цитирай
56. gantree - @ nakom
13.10.2008 22:59
Предвидил си си ушите :))
Жив да те оплаче човек, ако такива са ти "сродните души", като нея.
цитирай
57. nakom - Вече ти казах - по добре такива
14.10.2008 07:37
отколкото неизживян аристократ от Ючбунар, фен на Фердинанд :-)
цитирай
58. анонимен - Samo zemaria li vijda o4evadnoto ?! ...
14.10.2008 11:19
Samo zemaria li vijda o4evadnoto ?! Lo6o !
цитирай
59. thomas - Сетих се нещо...
14.10.2008 16:19
Когато излезе този постинг, няма и два часа след появата му (която при това беше в неделя привечер - едно доста заспало време за блога) вече имаше 1020 прочитания. Нещо, което в неделя не може да се случи даже и ако някой постне видео със секс-тройка между трима от тройната коалиция насред пленарната зала на парламента.

Та имам сериозните подозрения, че това не е просто трол, а е личният трол на главния редактор на блог.бг...
цитирай
60. gantree - @ thomas
14.10.2008 20:31
Това за секс-тройката между тримата глупаци от тройната коалиция е по същество една прекрасна идея, Томас. Направо в историята и географията може да се влезе с един такъв видео-клип, та камо ли тук в "Избрани". :))

А сега сериозно - ти наистина ли мислиш, че мацката е просто трол?
Та и не какъв да е, а "личен трол" на редактор?
Я по-добре си тури една мокра кърпа на челото и се успокой :)))
Дай Боже всекиму 1000 или 5000 прочитания.
цитирай
61. thomas - @gantree
14.10.2008 20:43
1000 прочитания изобщо не са непостижими - и ти, и аз сме ги имали поне по няколко пъти в блог кариерата си. Но 1020 прочитания за час и нещо, и то в неделя по ракиено време - това може да стане само с пипане на брояча "отгоре" :-)

Да, смятам, че това е герой, и то от редакцията на блог.бг, който по този начин се гъбарка с аудиторията ;-) Не искам мокра кърпа. Мразя усещането на мокро, освен когато съм на правилния тропически остров или в правилното спа.... ;-)
цитирай
62. kostadin - Страшно ми е неприятно, че прика...
14.10.2008 23:36
Страшно ми е неприятно ,че приказките на авторицата започва да се разпада-разказите на участници в събитията не са в нейна полза
цитирай
63. gantree - @ thomas
15.10.2008 07:49
Не знам, според мен продължаваш да грешиш. Съвсем е отделен въпросът, че изобщо не съм сигурен дали думите ти са верни - не съм видял това, за което говориш, а и доколкото съм запознат, показателите на този тип програми са невъзможни са манипулиране. А и смисъл не виждам - за какво му е на когото и да било да си играе чак и с показателите, след като нищо съществено не се постига. В общи линии, струва ми се, че просто продължаваш с отказа си да видиш очевидните неща такива, каквито са. Първо беше трол, сега пък прочитанията й те докарват до завист. Забавно е, че тъкмо вие, дето мислите като нея така я "разкоствате".

Ако хипотезата ти е вярна, то защо тогава прочитанията й в момента не са, примерно, пет хиляди? Нали не е проблем да се "пипнат", както предполагаш ти?
цитирай
64. thomas - @gantree
15.10.2008 09:14
Вече няма значение колко са й прочитанията, защото не е на първа страница (освен в Горещи, но там има значение броят на коментарите, а прочитанията дори не се виждат, преди да влезеш). Но когато темата е една от петте на първа страница, човек винаги първо поглежда коя от петте има най-много прочитания. И ако види такава, която води на останалите с 10:1, няма начин да не влезе точно в нея. Само в това е смисълът. А дали това, което казвам, е истина... твоя си работа дали ще ми вярваш. Тогава просто си казах "я, колко много фенове можело да има една авторка само ако се снима по бански" ;-)
цитирай
65. анонимен - thomas
15.10.2008 09:54
завиждаш че някой може да се снима по бански?
Снимай се и ти и огава може пък повече хора да ти обърнат внимание и така.
цитирай
66. thomas - Ех, ех, анонимен...
15.10.2008 10:15
Аз каквито снимки по бански мога да намеря и кача за аватар на своя литературен герой, надали някой може да намери и по-хубави. :-)
цитирай
67. gantree - @ thomas
15.10.2008 12:21
Противоречиш си, Томас. Хем имало значение колко били прочитанията (защото е на входна страница), хем вече нямало значение колко били прочитанията (защото ВЕЧЕ не била на входната страница). По пътя на твоята логика следва питането защо тогава и останалите й постинги не са на входна - най-малкото предишният преди този и следващия след него бих имал предвид, повтарям - ако се следва неясната пътечка на твоите разсъждения. Ти нямаш отговор на тези въпроси, и не защото по принцип няма такива, а защото отговорите няма да ти паснат на теориите. Първо мацката била трол - само защото не допускаш, че е възможно да има "чак такъв идиот" (ще прощаваш, скъпа, не го казвам аз). После пък била "личен трол на редактор от блог бг" - защото комай една-единствена от нейните теми попаднала "на първа", а другите не, и защото имала достоен за твоята люта завист брой прочитания. Които, разбира се, намират своето уж логично обяснение във втората ти теза. Но питането, което веднага те опровергава, си стои - защо този редактор не си пуска и другите теми на трола на входна в избрани, защо? Защо не си манипулира, както ти твърдиш с цялата си нелепост, броя прочитания и в другите, предишни или следващи теми? Тези въпроси, разбира се, ги няма. Ти не си ги задаваш, следователно те не съществуват. Светът е само това, което ти си мислиш, че е. Мацката е луда за връзване фенка на правителството като теб - това е трол, ето го спасителното обяснение. Мацката и в следващият си постинг продължава да е луда фенка, този път на смахнатия Петков, вероятно по повод вчерашния Петковден, и ето - неадекватната ти теория получава още по-неадекватно продължение - не какъв да е, а личен трол на редактор в блог бг, ама по същия повод - предишната й тема и броя прочитания. В новата няма такова нещо, а и тя не е в избрани, но това теб не те смущава, сигурно защото актуалното ти обяснение за света около теб напълно те устройва заедно с всичките му противоречия. А най-накрая е и най-веселото - гола била, по бански, и затова имала фенове. Няма трол, няма редактор, няма дявол - единия й гол задник остана причинител на всичките ти мистерии :))))
Е, как да не ти се радвам? Цял жанр във фентъзито може да открие човек, като те чете :)))
цитирай
68. thomas - @gantree
15.10.2008 12:34
Съжалявам, ама видните американски политолози още нищо не са писали по темата, за да ти дам от извора доказателства, които за теб звучат убедително. За мен повечето информация, която стига до нас, е лъжа - независимо дали от приятелска, или вражеска посока. Ти пък си странно и необяснимо доверчив (освен когато трябва да повярваш на правилността на моите разсъждения). И досадно подробен.

Откъде знаеш дали предишните й постове са били в Избрани? Аз даже мисля, че съм чел 1-2 предишни, което само по себе си означава, че са били там, иначе шансът да съм ги видял, клони към нула. А ти си се вживял дотолкова, че си й прочел даже и следващия пост!? Лелееее, това се казва хард фен. Какво ли не правят едни бански.

Какво невероятно има във варианта вътрешният човек на блог.бг преди време да е почнал да си излива смеха в тези постове от името на измислената и несъществуваща фенка на правителството, а с времето да е видял, че тя става все по-пълна със съдържание и по-скандална, и тогава да я е сложил и в Избрани?

Впрочем направи ли ти впечатление, че тя спря и да се обажда? Да не говорим за триенето на обидните изказвания (за нея, премиера или бившия вътрешен министър). Това означава само едно - че не е чукча. Т.е. предпочита да чете какво сме схванали и колко сме далече от истината, вместо да ни дава жокери (което направи в началото и после разбра, че е грешка).

Да, обясненията на света около мен с всичките им несъвършенства ми вършат работа, докато се намери следващото обяснение, което покрива и противоречията. Още повече в ситуацията с героинята по бански да ти имам и космологичния проблем, дето непременно трябва да намери максимално точното си обяснение, защото от това зависи бъдещето ни сред звездите.
цитирай
69. siikastation - много слюнка...
15.10.2008 13:45
на това ли се викало "гореща тема"? Ще скипря едня ;)
цитирай
70. gantree - @ thomas
15.10.2008 14:18
Томас, ти така или иначе не даваш никакви доказателства за което и да било от твърденията си. Аз съм ти бил изглеждал "странно и необяснимо доверчив", представяш ли си? А не е ли по-скоро странно твоето тотално недоверие и съмнение, с което гледаш на хората? Да можеш да кажеш, че "повечето ... е лъжа" - това по същество е трагедия. Аз не знам в какъв изпълнен с лъжа личен свят живееш, и мога само да недоумявам и да ти съчувствам. Аз не живея в такъв прогнил от лъжа личен свят, и съм по-скоро склонен да вярвам на това, което виждам, отколкото до побъркване да плета тънки плетки като твоите.

Правилността на твоите разсъждения не отричам, вярвам ти, само че точно в подробностите, в детайлите издишаш. След като издишаш в детайлите, следователно и голямата ти конструкция, която толкова държиш да представиш като вярна, издиша. Няма начин да ти е правилна конструкцията, ако е съставена от въпроси без отговори. Предишните й постинги не са били в избрани, и за това съдя по броя прочитания и по активността на коментарите. Това са безспорни белези, а има и още един, по-безспорен - очевидно е от думите ти, че ти за първи път се появяваш в блога й. Ако е била досега на входна, щеше да ти е прекрасно известна - ти друго не четеш и не коментираш, освен това на входната. Хард фен - в никакъв случай не мога да кажа, че съм. Дори съм ви донякъде благодарен, на теб и неколцината комунисти наоколо, за това, че така я "нахранихте", че не смее да гъкне, милата.

За "вътрешният" човек, когото продължаваш без основания да подозираш - не знам, пак логиката ти куца отвсякъде. Писал, писал този вътрешен човек няколко месеца, и чак днес, или вчера или онзи ден решил да изманипулира цялата ситуация. И не кога да е, ами тъкмо в почивен ден, дето пак по думите ти, в блог бг няма никой.

Както и да е. Най-хубавото в цялата ситуация лично за мен е това, че вие, неколцината червенотиквеничковчета, убихте девойката без да ви мигне окото. Направо така я застреляхте, както не бих си и мечтал да се случи.
Амин. :)))
цитирай
71. thomas - @gantree
15.10.2008 14:42
Той светът е общ за всички ни, уви... Точно днес прочетох за едно интересно изследване за лъжата...

http://www.dnes.bg/article.php?cat=84&id=58933

Накратко там пише следното:

"Като отхвърлим лицемерието и признаем, че всяко изопачаване на истината само по себе си също е лъжа, се оказва, че именно лъжата е нещо нормално, докато казването на истината е направо изключение."

И още...

"Лъжата присъства в 90% от рекламите. Лъжат медиите, политиците, началниците и подчинените им, съпрузите, влюбените, роднините, децата, прятелите. Лъжат ни лекарите и адвокатите - и повечето от тях вярват, че по този начин ни правят добро."

И малко особено важни числа:

Лъжците определено са по-успялата част от обществото. 58% от семейните лъжат, докато при самотните процентът е 33. От хората с висше образование лъжат 74% срещу 36% от тези със средно. 67% от богаташите с годишен доход над 60 000 евро не обичат истината."

Та не знам ти в какъв измислен свят живееш всъщност и защо си вярваш, че го има... Дано да лъжеш, че го вярваш искрено. Че и аз бях така и не беше лесно да си докажа, че греша.
цитирай
72. gantree - @ thomas
15.10.2008 15:11
Томас, ти си изтъкан от противоречия. Иде ми през смях да те питам дали все пак ВЯРВАШ на това, което ми цитираш. :))) Не е ли тъкмо специално за теб направено това проучване вчера, може би дори от същия този редакционен трол, и то само за да затвърди склонността ти към тотално недоверие по отношение на "информацията", която те заобикаля? :))

Както и да е. Виждам, че никак не ти е лесно и спирам, защото знам, че на чужд гръб и сто тояги са малко.
цитирай
73. анонимен - уау
15.10.2008 15:16
Момичето , което по-вероятно е момче с леви наклонности - като убеждения и сексуална ориентираност)))) - просто ме потресе. Бравус!
Отивам да целуна Станишката, че е по-добре, отколкото да ме целуне Татяна Дончева. А после да пийнем по едно с Пикаещия във фонтаните /не ми правете забележка, че не е членувано, това си е име и не се членува/))))
колко мъка по тоя свят боже.... и пак се заглеждам подир каруцата)))))
цитирай
74. siikastation - Пикаещия във фонтаните да не пипаш!
15.10.2008 15:22
Кой ще пълни фонтаните в Плевен ако спре водата!!!
цитирай
75. анонимен - siikastation
15.10.2008 15:25
няма бе, само ще му кажа "наздраве", човекът е отговорен и прочиа... сега ше ходи оперативно до братята Галеви, че гледам - подгонили ги хайванчетата))))
а най- обичам министъра ти Миков, че е членоразделен откъм буквата Л твърде))))
и честно - не мога да повярвам,че може да има толкова простотия. ама има - бравус!
цитирай
76. siikastation - Който може го може
15.10.2008 15:30
Таланта не се дава всекиму ;) Че га го подгониа пикльото плевенските интелектуалци подписка в негова чест подписваха. Принципен бил човекът, така да се каже. Аман, заман не го бутайте...
цитирай
77. анонимен - siikastation
15.10.2008 15:34
сега очаквам томас да се включи - той се включва винаги, с левоцентриски ентусиазъм)))) ама не знам дали е фен на Пикаещия...виж, че е фен на Станишката и Първанката - направо залагам бутилка бушмилс, дето има да ми я дава, ама се разсейва твърде))))
цитирай
78. siikastation - Елена Йончева
15.10.2008 15:41
е единствения фактор леко омекотяващ отношението ми към този гьонсурат... Шапка свалям пред професионализма и смелостта и.
цитирай
79. анонимен - siikastation
15.10.2008 15:47
Ще се въздържа, ндам, защото , ако наричаме безрасъдството професионализъм и смелост - става, иначе - айде не на нас, ако може... и освен това, грозните слухове говорят, че Еленка е троянски кон, демек показва се до Станшката, за да не личи прекалено, че е ляв като ориентация, а не само като идеология. Апропо - винаги съм се чудел защо тези левите ги избива на педерастия - даже другарите Ежов и Берия /лично го признават при разпитите/ , при положения, че първия е бил откровен педофил в последствие го обръща)))) Само от идеята е - няма как да си ляв идеалист и да не сбъркаш брега на реката. Аз затова съм си републиканец по душа и консeрватор по убеждения.
ма де го Томаса, този виден последовател на Енгелс - хем капиталист, хем левичар... само да видим кой ще му е Маркса начи))))
цитирай
80. siikastation - Аз също ще се въздържа.
15.10.2008 16:02
Елена Йончева за мен е от малкото добри репортери.
А за левите... Никой нищо добро не е видял от тях.
цитирай
81. gantree - само да метна още един камък в блатото
15.10.2008 16:30
Елена Йончева е трол, на някой от редакторите в тройната коалиция.
цитирай
82. анонимен - gantree
15.10.2008 16:38
Не е трол, а тролка, щото е женско. Макар че като се сещам коя я пипа по скоро е безполва, още по-скоро е тролище /щото нали това е средния род на трол?/.
И не мяташ камъни, а садиш цветя, мисля си))))
цитирай
83. kostadin - За смелост -не може да се говори -...
15.10.2008 18:22
За смелост -не може да се говори -говорилнята е свободна.За провокация -правия слабо.
Това е пример ,как едно нищо може много дълго да се обсжда от сериозни хора
цитирай
84. анонимен - хахаха
15.10.2008 18:42
Гантри е адски глупав.
цитирай
85. mick1blue - В България вече промиват мозъци!
15.10.2008 22:05
Sisi89 е вторият открит от мен случай след Иван Вучков
цитирай
86. sisi89 - thomas
17.10.2008 15:42
толков те харесвам но на моменти не си прав.
сега имам много работа за да ти обеснявам, но просто само това единствено исках да ти кажа: на моменти, не си прав.
иначе те харесвам.

tlnet
моля те не пиши глупости и обиди тук ако, обичаш.
разбираш ли ме?

mick1blue
юлиан?
или на иван държиш а може и иван да има аз не следя всички предаваания по телвизията.
цитирай
87. mick1blue - Да бе
17.10.2008 18:01
Юлиан беше. Все не мога да му запомня името.
цитирай
88. анонимен - backlink tool backlink building service
17.10.2011 07:40
hi dee hi sisi89.blog.bg blogger discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramtically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer backlink checker free quality seo <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a> getting backlinks Take care. Jay
цитирай
89. анонимен - keyword google ranking backlink building service
29.03.2012 10:56
great to meet you sisi89.blog.bg owner found your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective <a href=http://xrumerservice.org>backlinks service</a> Take care. Jason
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sisi89
Категория: Други
Прочетен: 127108
Постинги: 28
Коментари: 210
Гласове: 677
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930